Pop-ups


Pop-up scraps zijn erg leuk en brengen werkelijk landschappen tot leven! Dankzij het pop-up mechanisme zijn de scraps levendig en driedimensionaal, of het nu een bloemrijke tuin is met spelende kinderen of engelachtige afbeeldingen van een religieus landschap. Picture-Scraps streeft ernaar unieke pop-up scrapsheets aan te bieden, zodat u uw persoonlijke verzameling kunt aanvullen. Ontdek de pop-up scraps die te koop zijn 

Bij Picture-Scraps hebben we een kleine collectie pop-up scraps te koop, omdat ze vrij zeldzaam zijn. Elke bestelling wordt verzonden in een stevige kartonnen envelop om beschadiging te voorkomen. Als u meer zekerheid wilt, bieden we een verzekerde verzendservice tegen een extra vergoeding. Mijn doel is om de pop-up scraps-sectie voortdurend bij te werken met nieuwe toevoegingen, omdat ik andere verzamelaarswinkels afspeur om een complete set van deze unieke gestanste scraps te bemachtigen. Laten we scrapsheets ruilen! 

Mijn persoonlijke collectie
De collectie bestaat uit Victoriaanse landschappen met veel bloemen en felle kleuren. Als je pop-up scraps hebt die bij deze stijl passen, aarzel dan niet om contact met me op te nemen via info@picture-scraps.com. Misschien kunnen we tot een overeenkomst komen en scrapsheets uit onze collecties ruilen. Natuurlijk ben je welkom om contact met me op te nemen als je vragen hebt over de huidige voorraad of de kenmerken ervan. You can find some examples below. More can be found in my collection.

pop up victorian pop-up die-cut 4.jpg

Pop Up - Victoriaanse Pop Up Uitklapbare Kaart 4

wat variatie

pop up victorian pop-up die-cut 10.jpg

Pop Up - Victoriaanse Pop Up Uitklapbare Kaart 10

vintage, twee cijfers maar kan variëren

pop up victorian pop-up die-cut 11.jpg

Pop Up - Victoriaanse Pop Up Uitklapbare Kaart 11

vintage, twee cijfers maar kan variëren

E&O 62157 two puppets stand up card.jpg

Pop Up - Twee Poppen Staan Op Kaart

E.O. & CO 62157
€ 9,00