Ansichtkaarten


Scraps worden gebruikt voor luxe ansichtkaarten, om te decoreren met bekende landschappen en afbeeldingen in de klassieke, Victoriaanse kunststijl. Verzamelaars en hobbyisten zijn er dol op. Bovendien zijn ze ook erg leuk om cadeau te krijgen! Welke situatie vraagt om postkaarten? 

U kunt elk scrap gebruiken voor het maken van ansichtkaarten in elke denkbare situatie. Denk aan unieke kerstkaarten of een persoonlijke beterschapskaart. Dankzij de uitgebreide collectie bij Picture-Scraps vindt u voor elke situatie een geschikt gestanst scrap. Ik heb zelfs een aantal grote scraps gevonden om een nog unieker landschap te maken. Om het navigeren in de collecties voor u gemakkelijker te maken, heb ik mijn kennis van scraps gebruikt om een categorisering te maken op basis van thema, land van herkomst, producent en nog veel meer kenmerken. Op deze manier is het voor u handig om direct te vinden waar u naar op zoek bent. Bekijk de beschikbare kaarten in de shop

In het shop-gedeelte vindt u verschillende soorten ansichtkaart scraps die beschikbaar zijn voor verkoop. U kunt betalen via PayPal of overschrijving, wat het beste bij uw situatie past. Uw items worden binnen vijf werkdagen na betaling verzonden. Als u vragen heeft over de beschikbare ansichtkaart scraps of als u items heeft die in mijn persoonlijke collectie zouden passen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via info@picture-scraps.comYou can find some examples below. More can be found in my collection.

Postcard Haco 0353 chimney-sweep.jpg

Ansichtkaart - Chimey Sweep 2

353

met gouden opdrukken

€ 0,50
Postcard 3006 M.B.Cooper.jpg

Ansichtkaart - Postkaart 3006 M.B.Cooper

3006
€ 1,25
Postcard 3002 M.B.Cooper.jpg

Ansichtkaart - Postkaart 3002 M.B.Cooper

3002
€ 1,25
Postcard 3003 M.B.Cooper.jpg

Ansichtkaart - Postkaart 3003 M.B.Cooper

3003