Staande scraps


Stand-up scraps zijn kleurrijke afbeeldingen die dankzij een ondersteunend frame kunnen rechtstaan. Ze tonen vaak verschillende dimensies van een statisch beeld, zoals mensen in een rijdende auto. Sommige van deze scraps zijn te koop, omdat ik weet dat verzamelaars er nogal dol op zijn!Wat voor stand-up scraps zijn er?

Stand-up scraps zijn verkrijgbaar in verschillende thema's, zoals Kerstmis of Dresden scraps. Maar u kunt ook meer genera l afbeeldingen vinden zoals auto's, engelen, opgezette dieren en sprookjesachtige mensen die allemaal in een Victoriaanse stijl zijn ontworpen. Het zijn dan ook vrij realistische, levensechte taferelen die vaak een morele of spirituele ondertoon in zich hebben. Bestel nieuwe stand-up scraps voor uw eigen collectie

Wil je nieuwe stand-up scraps bestellen voor je verzameling of om je creatieve hobby uit te oefenen? Een deel van de stand-up scraps op Picture-Scraps zijn te koop tegen scherpe prijzen! Bestel gewoon de verschillende scraps die je wilt en betaal via PayPal of overschrijving. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen door te mailen naar info@picture-scraps.com. Je kunt communiceren in het Nederlands, Engels, Frans of Duits, maar ook in je moedertaal, want ik vind Google Translate meestal handig! You can find some examples below. More can be found in my collection.

pop up victorian pop-up die-cut 4.jpg

Pop Up - Victoriaanse Pop Up Uitklapbare Kaart 4

wat variatie

pop up victorian pop-up die-cut 10.jpg

Pop Up - Victoriaanse Pop Up Uitklapbare Kaart 10

vintage, twee cijfers maar kan variëren

pop up victorian pop-up die-cut 11.jpg

Pop Up - Victoriaanse Pop Up Uitklapbare Kaart 11

vintage, twee cijfers maar kan variëren

E&O 62157 two puppets stand up card.jpg

Pop Up - Twee Poppen Staan Op Kaart

E.O. & CO 62157
€ 9,00