Kerst Scrapsheets


Het is de mooiste tijd van het jaar - Kerstmis heeft een plaats in ieders hart en verzamelaars van scrapsheets zijn hierop geen uitzondering! Traditioneel bestaan kerstscrapsheets uit afbeeldingen van kerstbomen, de Kerstman op een arrenslee, nostalgische versieringen, kleine drummende jongens en engelachtige meisjes.


Feest is het hele jaar door beschikbaar met Kerst scrapsheets

Vooral wanneer je scrapsheets gebruikt om creatief aan de slag te gaan, kan het de moeite waard zijn om gedurende het jaar een voorraad kerstafbeeldingen aan te leggen, aangezien deze schaars kunnen worden wanneer Kerstmis nadert. Ik bied voortdurend nieuwe kerstscrapsheets aan om ervoor te zorgen dat je op tijd vindt wat je nodig hebt voor de feestdagen. Combineer de kerstscrapsheets met andere thema's zoals de religieuze scrapsheets en de engelenscrapsheets om een levensecht decor te creëren in je scrapbook of op gepersonaliseerde ansichtkaarten! Ben je net als ik een verzamelaar? Gebruik dan mijn persoonlijke collectie als referentiegids om te weten wat er beschikbaar is. Als je afbeeldingen hebt die mijn interesse zouden kunnen wekken, neem dan contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!


Bestel uw nieuwe scraps op tijd voor de feestdagen!

Als er iets is dat ik je zou willen adviseren, is het om je favoriete kerst scrapsheets en Dresden-style wensen op tijd voor de feestdagen te bestellen. Dit is vooral het geval als je de scrapsheets gebruikt voor het maken van kerst ansichtkaarten. Ik bied echter altijd een eerlijke prijs die behoorlijk concurrerend is in vergelijking met andere leveranciers. Als je meer wilt weten over de huidige voorraad bij Picture-Scraps of als je in bulk wilt bestellen, neem dan contact met me op via info@picture-scraps.com.