Engelen scrapvellen


Engelen zijn een vrij populaire afbeelding die je regelmatig op scrapsheets tegenkomt. Hoewel de meeste scraps een Victoriaanse kunststijl hebben, zijn er toch subtiele nuances in kleurgebruik en lijnvoering. Deze variaties zijn vaak kenmerkend voor bepaalde producenten.


Engelen zijn perfect voor kerstkaarten, scrapbooking en het verzamelen van unieke scrapsheets

Bent u een verzamelaar van die-cut scraps en is 'engelachtig' een van uw favoriete thema's? Picture-Scraps biedt een referentiegids met beschikbare scrapsheets waarop engelen zijn afgebeeld. Deze zijn gecategoriseerd op producent en land van herkomst. Een deel van de scrapsheets is ook te koop. Dankzij de ladders in de scrapsheets heeft u de mogelijkheid om de scrapsheets met engelen voor diverse creatieve doeleinden te gebruiken. Denk aan kerstkaarten, scrapbooks met religieuze landschappen en nog veel meer.


Selecteer uw favoriete engel scraps en bestel ze

Als u scrapsheets met engelen erop wilt bestellen, kunt u deze eenvoudig selecteren in uw account. Betaal via PayPal of overschrijving, ik accepteer beide betaalmethodes. Uw nieuwe scraps worden binnen vijf werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. Het is mogelijk om tegen een meerprijs te kiezen voor verzekerde verzending. Heeft u vragen? Neem dan contact met mij op via info@picture-scraps.com. Ik spreek Nederlands, Engels, Duits en Frans maar weet ook de weg met Google Translate als het handiger is om in uw moedertaal te spreken.