Religieuze Scrapsheets


Mijn verzameling religieuze scrapsheets toont een grote verscheidenheid aan religieuze of bijbelse figuren en landschappen in de klassieke, Victoriaanse kunststijl. Producenten als A.R., H. Katz en L&B hebben unieke meesterwerken gecreëerd die de collectie van iedere liefhebber compleet maken. Ik heb besloten mijn kennis te delen via Picture-Scraps, waar je een complete categorisering van religieuze en andere thema scrapsheets kunt vinden.


Ontdek verschillende soorten religieuze scrapsheets

Religieuze scraps zijn er in allerlei soorten en maten, van losse scraps die perfect zijn voor het maken van kerstkaarten tot label scraps voor unieke scrapbook lay-outs. Picture-Scraps is een complete referentiegids voor beschikbare gestanste vellen in een grote verscheidenheid aan thema's, waaronder de religieuze scrapsheets. Of je nu dol bent op religieuze landschappen of meer houdt van de engelachtige afbeeldingen van kinderen, mijn verzameling bevat een grote verscheidenheid aan afbeeldingen die bij jouw voorkeur passen.


Koop scraps voor uw eigen verzameling of creatieve uitlaatklep

Wil je weten welke religieuze scrapsheets te koop zijn bij Picture-Scraps? Kijk dan gewoon even in het shop-gedeelte! Hier vind je een grote collectie beschikbare scrapsheets om aan je eigen verzameling toe te voegen. Log in bij Picture-Scraps, plaats je bestelling en betaal via PayPal of bankoverschrijving. Heb je zelf die-cut scraps die mijn interesse zouden kunnen wekken? Neem dan zeker even contact met me op via info@picture-scraps.com.


You can find some examples below. More can be found in my collection.

EAS 3131 angels glitter.jpg

Poezieplaatjes - Engelen Glitter 1

EAS 3131

Vintage met glitter

MLP 958 jesus in crib.jpg

Poezieplaatjes - Jezus In Kribbe

MLP 958
€ 4,50
L&B 2738 angel heads.jpg

Poezieplaatjes - Engelenkoppen

L & B 2738
MP 899 full sheet religious madonna.jpg

Poezieplaatjes - Volledig Blad Religieuze Madonna

MP 899

munt

€ 14,00