Dieren scrapsheets


Dieren zijn een van de meest gebruikte afbeeldingen op scrapsheets. De dieren zijn getekend in de Victoriaanse kunststijl, gekenmerkt door de hardere lijnen en het realistische kleurgebruik. Of je nu meer aangetrokken bent tot huisdieren of houdt van een humoristische afbeelding van dieren in verkleedkleren, je vindt het allemaal bij Picture-Scraps!


Welke dieren scrapvellen heb je nodig voor je collectie?

De collectie die te koop is bestaat uit verschillende scrapsheets met een aantal dieren. Ook losse scrapsheets en grote scraps zijn verkrijgbaar, deze zijn echter iets schaarser dan de gewone scrapsheets. De voorraad wordt regelmatig aangevuld, dus het loont de moeite om regelmatig te kijken of er nieuwe vondsten aan de collectie zijn toegevoegd. Ben je benieuwd wat voor soort gestanste scraps je bij Picture-Scraps kunt vinden? Enkele bekende producenten van scrapsheets met dieren zijn Birn Bros, Chagor en Raphael Tuck.


Bestel de scraps eenvoudig online

Heb je nieuwe scrapsheets gevonden voor je eigen collectie? Of wil je leuke scrapsheets met dieren kopen voor het maken van ansichtkaarten of een scrapbook? Hoe dan ook, je kunt ze eenvoudig bestellen via je online account. Betaal je bestelling via PayPal of overschrijving. Daarna worden je nieuwe scraps tijdig verzonden! Mocht je vragen hebben, neem dan zeker contact met me op via info@picture-scraps.com.