Enkelvoudige scraps


Bijvoorbeeld Victoriaanse scraps hebben unieke afbeeldingen van bijvoorbeeld vazen, ovale portretten, engelachtige landschappen en kinderen gemaakt in een Victoriaanse stijl. Deze kunststijl wordt gekenmerkt door de afbeeldingen van gewone momenten in het Victoriaanse tijdperk. Hoewel de enkele scraps veel gewone momenten van gewone mensen laten zien, zijn de afbeeldingen ook onderstreept met een morele of spirituele ondertoon die nogal populair was in deze tijd. Hoe herkent u losse scrapsheets in onze collectie?

Een van de belangrijkste kenmerken van scrapsheets is dat ze met elkaar verbonden zijn door kleine ladders, waarop vaak de naam van de maker staat. Single scraps bestaan uit één afbeelding of landschap, waardoor het een uniek soort gestanste scraps zijn voor verzamelaars. Sommige single scraps zijn pop-up scraps. Picture-Scraps biedt een kleine collectie single scraps te koop aan. Je kunt ze gebruiken om je eigen collectie aan te vullen, creatief aan de slag te gaan in je persoonlijke scrapbook of unieke kaarten te maken voor vrienden en familie!Scraps bestellen voor uw eigen collectie 

Heb je losse scraps gevonden in onze collectie, dan kun je ze bestellen door in te loggen op Picture-Scraps. Je kunt betalen via PayPal of overmaken, wat het beste bij jouw situatie past. Heb je vragen, aarzel dan niet om contact met me op te nemen via info@picture-scraps.com. Na jaren van scraps verzamelen is mijn kennis behoorlijk uitgebreid geworden, en ik help je graag bij het vinden van wat je maar wilt!